Acampada raiers!

Aquest cap de setmana els Raiers i les Raieres hem fet la nostra última acampada!IMG-20160507-WA0022 (1).jpg

Ens hem quedat a Reus, ja que dissabte al matí vam anar a visitar “La illeta”, el Centre de Serveis Integrals de Reducció de Danys i Riscos, que ofereix serveis com la supervisió del consum, la cobertura de necessitats bàsiques, la integració i participació social a aquelles persones amb dependència a alguna substància addictiva. I vam conéixer ARSU, l’Associcació Reus Som Útils és sense ànim de lucre i actualment està formada per persones que consumeixen o han consumit drogues i d’altres sensibilitzades amb el fenomen.

Els Raiers enguany, portem treballant durant tot el curs sobre les drogues, ja que és el tema sobre el qual vam decidir realitzar el nostre projecte. Per això en volíem saber més i conéixer-les millor, conéixer aquest servei, com es tracten les addiccions, les visions dels professionals que hi treballen, la importància del suport social que necessiten aquestes persones… Ens va agradar molt i vam aprendre moltes coses!!

A més, a la tarda vam fer els reptes que teniem pendents del Reus-Montserrat i més jocs per perdre la vergonya! Vam riure molt!!

I per acabar de fer tant xula aquesta acampada l’endemà vam anar a passar el dia al “Circ de les Musaranyes”!!! Vam fer equilibris, vam fer acrobàcies, ens vam enfilar com a micos, i sobretot, ens ho vam passar genial!!!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s