JAMBARRETINA 2017!

Aquest cap de setmana alguns claners hem anat a la Jambarretina!
Us deureu estar preguntant què és això de la Jambarretina… Ballar amb una barretina posada? Una mini Jamborinada? Res d’això!
La Jambarretina és una acampada organitzada per la federació d’escoles de Catalunya amb la fi d’agrupar diversos projectes de campaments internacionals i ajudar a solucionar possibles dubtes a tots aquells que volen marxar de campaments fora de Catalunya o fora d’Espanya.
IEP! Però que hi fèiem els claners allà?
Ho descobrireu durant les pròximes setmanes…
De moment us explicarem una mica que hem fet aquest cap de setmana, l’acampada era conjunta amb altres caus tant d’escoltes catalans com de minyons escoltes, i es per això que tot ha sigut molt més divertit.
En arribar a La Riba i després de fer algunes activitats per a conèixe’ns entre nosaltres, vam aprendre a fer alguns nusos (la majoria de scouts de la resta del món en són tot uns experts i no voldríem pas quedar malament…), ara, tot i que encara no sabem muntar una catapulta (eh, tot és posar-s’hi) sabriem lligar alguna coseta.
A la nit vam fer l’international evening, on cadascú havia de muntar una paradeta amb menjar típic i informació del lloc on li agradaria anar per fer intercanvi i conèixer com seria una trobada internacional, i després d’això i seguint l’horari internacional vam riure molt jugant al Furor!
L’endemà la jornada va estar molt més basada en solucionar possibles dubtes i plantejar situacions que potser no se’ns haurien acudit mai plantejar però que s’han de tenir molt en compte quan es preparen uns campaments internacionals.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Els claners 💘💘

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s