D’acampada a Alforja!

Dissabte dia 4 de novembre: vam quedar a l’estació de busos de Reus. Mentre esperàvem que vingués el bus per anar a Alforja, vam esmorzar i vam fer una activitat que consistia en representar mimicament els temes que volem treballar aquest any. En arribar al poble, de sobte, va començar a ploure a bots i barrals mentre buscàvem on haviem de dormir. Finalment, tots xops, hi vam arribar. Seguidament, vam fer una activitat per poder saber els objectius que aquest any té cadascú, dins del cau, tant personals com grupals.
Les activitats de la tarda començaren tot explicant-nos històries de por mentre ens vam quedar sense llum. Quan va tornar la llum, vam fer un joc per conèixer-nos més entre nosaltres. En acabar aquesta activitat, ens van passar un vídeo que la Catalana havia enviat narrant-nos una mica la seva història. Això va donar peu a fer un joc de rol relacionat amb la situació política que estem vivint actualment, tot acabant-lo en una reflexió.
En acabar de sopar, vam jugar una intensa partida de l'”Home Llop”, algunes partides de la “Figa” i acabant en un joc anomenat “M’agrades” en el que podíem descobrir anècdotes dels altres Pioners.
Vam tenir una estona d’hora lliure i vam anar a dormir. No va parar de ploure en tot el dia.

L’endemà ens vam aixecar disposats a fer una excursió, que va acabar a l’ermita de Puigcerver. Durant l’excursió ens vam posar per grups per pensar una idea per fer al parc de nadal i finalment quan vam arribar a l’ermita ho vam posar en comú. Com que no teniem gaire temps vam baixar ràpid del cim que acabàvem de fer per poder anar a buscar les motxilles i dinar tranquil.lament. A quarts de cinc va venir el bus i ens va portar cap a Reus.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Els i les pioneres més cuquis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s